Susținerea taberelor de vară organizate de HOSPICE Casa Speranței

Pentru că orice copil merită să râdă și să se bucure de copilărie, HOSPICE pregătește în fiecare an 5 tabere pentru copiii-pacienți și pentru copiii-aparținători – copiii pacienților sau cei care au pierdut pe cineva drag din cauza unui diagnostic incurabil.

Taberele de vară sunt organizate la munte, la mare și la Adunații Copăceni, acolo unde HOSPICE a inaugurat un centru socio-medical destinat exclusiv copiilor cu boli incurabile și familiilor lor, o premieră nu doar în România, ci în întreaga regiune.

De 15 ani, copiii se mută din cele două spitale HOSPICE, uită de tratamente, diagnostice și lucruri pe care niciun copil nu ar trebui să le știe și se bucură de copilărie.

Fundația Alive a ajutat anul acesta la organizarea taberelor prin susținere financiară. În fiecare an, aproape 300 de copii participă în cele cinci tabere organizate cu sprijin de la voluntarii români și englezi.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.