Fundatia Alive si partenerii nostri Dodo Pizza le oferim de 2 ori pe luna pizza si fructe copiilor din doua Centre de Plasament din Bucuresti

Un fapt binecunoscut despre societatea in care traim este ca una dintre cele mai vulnerabile elemente ale sale o reprezinta copiii abandonati sau orfani. Pentru ei, orice gest frumos, orice donatie, reprezinta un motiv de bucurie mai mare decat ar reprezenta pentru aceia dintre noi care suntem norocosi sa avem o familie si un loc pe care sa-l putem numi cu adevarat „acasa”.

Noi, cei de la Fundatia Alive, ne dorim sa le facem viata mai frumoasa, asa cum putem; de aceea, in parteneriat cu un grup de oameni cu suflet mare si partenerii nostrii Dodo Pizza le oferim de 2 ori pe luna pizza si fructe copiilor din doua Centre de Plasament din Bucuresti. Alegem sa facem acest lucru in fiecare luna, nu doar de Sarbatorile de Craciun si Paste, asa cum se obisnuieste, pentru ca acesti copii au nevoie de atentie tot timpul anului. Speram ca prin aceste mici gesturi sa determinam tot mai multe persoane si mici intreprinzatori sa isi doreasca sa ajute, asa cum pot. Stim ca este o perioada dificila pentru toti, insa pentru copiii din centrele de plasament este chiar mai grea. Ceea ce ne da curaj si speranta ca lucrurile se indreapta in directia potrivita sunt mereu zambetele lor atunci cand primesc micile atentii din partea noastra si a partenerilor.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.